امروز: چهارشنبه 5 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

شرح عملكرد كلی اتومبیل پراید

شرح عملكرد كلی اتومبیل پرایددسته: مکانیک
بازدید: 81 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 3399 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 27

موتور پراید دارای سیلندر چدنی و سر سیلندر آلومینیومی است برای گردش میل لنگ، پنج محور ثابت در نظر گرفته شده است برای هر سیلندر یك سوپاپ ورود وی یك سوپاپ خروج در نظر گرفته شده است و حركت آن هم توسط یك میل سوپاپ كه در سیلندر قرار دارد و حركت چرخش خود را از میل لنگ توسط تسمه میگیرد و استفاده از تسمه هم باعث كم شدن سرو صدا می شود و حركت نوسانی بادامك ه

قیمت فایل فقط 2,900 تومان

خرید

شرح عملكرد كلی اتومبیل پراید

فهرست مطالب

عنوان

صفحه

روغن موتور.............................................................................................................. 2

بازدید سیستم خنك كننده.......................................................................................... 4

بازدید سیستم جرقه زنی........................................................................................... 4

بازرسی و تنظیم لقی سوپاپ ها................................................................................. 5

تعمیرات موتور........................................................................................................... 6

سیستم روغن كاری .................................................................................................. 8

واترپمپ...................................................................................................................... 10

عیوب كلاچ ونحوه تشخیص آن.................................................................................. 11

شرح عملكرد سیستم ترمز......................................................................................... 13

بازكردن و نصب و بستن لنتهای ترمز چرخ جلو....................................................... 14

بازكردن و تعمیر و نصب مجدد پمپ اصلی ترمز..................................................... 15

تشریح كلی گیربكس پراید.......................................................................................... 17

سیستم جرقه زنی....................................................................................................... 19

سیستم جرقه زنی پلاتین دار...................................................................................... 20

نمای كلی سیستم فرمان............................................................................................. 24

بازدید ،تعمیر و نگهداری فرمان روی اتومبیل .......................................................... 26

پیاده و سوار كردن سیبك رابط میل فرمان.............................................................. 27

خلاصه مطالب:

موتور پراید دارای سیلندر چدنی و سر سیلندر آلومینیومی است. برای گردش میل لنگ، پنج محور ثابت در نظر گرفته شده است برای هر سیلندر یك سوپاپ ورود وی یك سوپاپ خروج در نظر گرفته شده است و حركت آن هم توسط یك میل سوپاپ كه در سیلندر قرار دارد و حركت چرخش خود را از میل لنگ توسط تسمه میگیرد و استفاده از تسمه هم باعث كم شدن سرو صدا می شود و حركت نوسانی بادامك ها میل سوپاپ مستقیماً به اسبكها وارد می شود و سوپاپها را باز و بسته می كند.

سیستم روغن كاری از نوع تحت فشار است و جریان روغن پس از عبور از یك فیلتر كه به صورت سری در مدار جریان روغن تعبیه شده است به دیگر مسیر یا هدایت می شود. پمپ روغن از نوع دور موتوری غیر هم مركز است و چرخش خود را از انتهای جلوی میل لنگ كسب می كند. به دلیل برابری دور میل لنگ و روتورهای پمپ و همچنین بزرگی نسبی روتورها، توان بالایی در تأمین روغن مورد نیاز موتور دارد.

موتور و ؟؟ به صورت متصل به همه كثیر و در جهت محور عرضی اتومبیل به روی شاخص نصب می شود و نیروی خود را توسط دو عدد پلوس با اتصلات ویژه به چرخهای جلوی اتومبیل انتقال می دهند.

شكل 1: نمای برش خورده موتور پراید

بازرسی های لازم و دوره ای موتور:

بازرسی های دوره ای موتور باید در زمان بندی خاص باشد تا بتوان عیوب موتور را گرفت.

روغن موتور:

هر هفته كلی مسافت 400 الی 500 كیلومتر باید سطح روغن مورد بررسی قرار گیرد وقتی كه موتور خاموش است كیج روغن را از محل خود در می آوریم. مقدار آن بایستی تا F باشد و در صورتی كه به L رسیده باشد باید 5/0 تا 1 لیتر روغن به آن اضافه شود.

كیفیت روغن را نیز می توان آزمایش كرد اگر روغن كاملاً سیاه یا نزدیك به سیاهی باشد و یا لزمیت آن كمتر از روغن نو باشد باید حتماً آن روغن تعویض شود.

دلایل كاهش روغن:

1-    نشت روغن از تمامی درزها و اتصلاتی كه روغن در آنجا با فشار یا بدون فشار حضور دارد

2-   بدلیل فرسودگی بیش از حد سیلندر و پیستون و رینگ روغن و گشاد شدن كایدهای سوپاپ و خشك شدگی كاسه نمدها و اورینگ های كنترل روغن- فرسایش بیش از اندازه و افزایش لقی یا تاقانهای متحرك موتور

3-   بدلیل پایین بودن ویسكوزیته و از دست دادن خاصیت روانكاری بعضی از روغن ها در موتورهای سالم هم می سوزند.

بازدید فیلتر هوا:

با مشاهدة ملایمی مانند آغشتگی به روغن، پارگی و یا هر گونه آسیب دیدگی كاغذ و دو لبة فیلتر باید آن را تعویض كنیم. و در بعضی مواقعه شدت گرفتگی فیلتر به قدری زیاد است كه نمی گذارد هوا از آن عبور كند و در این شرایط باید حتما آن را تعویض كنیم.


بازدید سیستم خنك كننده:

1- بازدید كلیه شیلنگ ها و لوله های عبور آب به لحاظ عدم پوسیدگی، پارگی و نشت كه باید اصلاح شود در غیر این صورت موتور آب خود را از دست داده و آسیب جدی می بیند.

2- بازدید میزان آب موجود در رادیاتور كه بایستی تا نزدیكی درچه رادیاتور باشد برای این كار باید موتور خنك باشد و آب در رادیاتور باید بین Low ,Full باشد.

3- تسمه واتر پمپ كه آلترناتور را نیز به گردش در می آورد نباید دارای پوسیدگی یا ترك های در لبه های داخلی و بیرونی باشد.

بازدید سیستم جرقه زنی:

شمع ها را باید مورد بازرسی قرار داد و خرابی رزوه ها و اثر آب بندی آنها وجود روغن بر روی الكتروها و فرسودگی الكترو ها از علائمی هستند كه در صورت مشاهده باید شمع ها را تعویض شوند.

درب دلكر را از نظر ترك خودرگی، رسوب گرفتن ترمینالها، سوختگی یا خوردگی ترمینالها و سائیدگی زغالها مورد بررسی قرار میدهیم.

آزمایش فشار تراكم:

كاهش قدرت موتور و همچنین نامنظم كار كردن آن كه با لرزش نیز همراه است. كه برای آزمایش آن از این طریق استفاده می كنیم.

1- موتور را تا درجه حرارت نرمال گرم می كنیم

2- موتور را خاموش می كنیم و تمام شمع های آن را باز می كنیم.

3- سیم مثبت كویل را باز می كنیم تا مدار ثانویه سیستم جرقه زنی قطع شود

4- پدال گاز را تا انتها نگه می داریم و شروع به استارت زدن می كنیم

5- پس از چند دور گردش موتور، عقربة فشار سنج به نقطه ای می رسد كه دیگر حركت نمی كند و همانجا می ایستد عددی كه مقابل نوك عقربه است معرف میزان فشار تراكم سیلندر است.

بازرسی و تنظیم لقی سوپاپ ها ( فیلر گیری)

فیلر گیری سوپاپ های موتور به دلیل فرسایش لبة سوپاپها و نشیمنگاه آنها بایستی هر 10000 كیلومتر انجام می شود در غیر این صورت نه تنها موتور به طور نامنظم كار می كند، بلكه با كاهش تدریجی خلاصی یا لقی سوپاپ و ادامة كار موتور در این شرایط سوپاپ ها می سوزند. همچنین اگر لقی سوپاپها بیش از اندازه باشد موتور بد كار می كند و ایجاد صدا می كند. البته سوپاپها در یك موتور تازه تعمیر بایستی پس از كلی 1000 كیلومتر مسافت بازرسی سطح آب باطری و سنجش غلظت آن

در هر 1500 كیلومتر باید سطح آب باطری بازدید شود سطح آب باطری  باید بین دو خط موازی روی دیوارة كنارة باطری باشد در صورت كم بودن باید به آن آب مقطر اضافه شود و غلظت اسید هم با غلظت سنج اندازه می گیرند. و همچنین اگر اتصالات كثیف بشاد یا محكم هم نباشد اتصلات باطری با افت ولتاژ می شود.

قیمت فایل فقط 2,900 تومان

خرید

برچسب ها : شرح عملكرد كلی اتومبیل پراید , طرح توجیهی شرح عملكرد كلی اتومبیل پراید , دانلود شرح عملكرد كلی اتومبیل پراید , مکانیک , عملكرد كلی اتومبیل پراید , , دانلود طرح توجیهی , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه , اتومبیل پراید , تعمیرات موتور , واترپمپ , سیستم جرقه زنی , بازكردن و نصب و بستن لنتهای ترمز چرخ جلو , بازكردن و تعمیر و ن

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر