امروز: چهارشنبه 5 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

گزارش کاراموزی نقش روابط عمومی در دانشگاه ازاد اسلامی

گزارش کاراموزی نقش روابط عمومی در دانشگاه ازاد اسلامیدسته: علوم انسانی
بازدید: 60 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 59 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 43

گزارش کاراموزی نقش روابط عمومی در دانشگاه ازاد اسلامی در 43 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

گزارش کاراموزی نقش روابط عمومی در دانشگاه ازاد اسلامی در 43 صفحه ورد قابل ویرایش


«فهرست مطالب»

 مقدمه

 فصل اول :

 تاریخچه تاسیس واحد

 آشنایی با مکان کارآموزی

 فصل دوم :

 روابط عمومی پل ارتباطی با پل اسقاطی

 مقدمه ای بر روابط عمومی

 رسالت تبلیغ در روابط عمومی

 تعریف روابط عمومی

 وظایف روابط عمومی

 ویژگی روابط عمومی کارآمد

 نقش روابط عمومی در دانشگاه آزاد اسلامی

 نمودار تشکیلاتی مصوب اداره کل روابط عمومی

 جایگاه مدیریت در روابط عومی

 شرح وظایف مصوب اداره کل روابط عمومی

 مدیریت و فساد اداری و نقش روابط عمومی

 اداره ارتباطات

 اداره اطلاع رسانی و تبلیغات



 فصل سوم :

 عملکرد دفتر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر

 فصل چهارم :

 روابط عمومی کردن یا روابط عمومی بودن

 فصل پنجم :

 آزمون و آموخته ها

 نتیجه گیری

 پیشنهادات

 آدرسها و شماره های موردنیاز







مقدمه :

 روابط عمومی پل ارتباطی بین دانشگاه و مردم به فعالیت می پردازد.

 در این گزارش کارآموزی سعی شده است به نقش روابط عمومی در دانشگاه آزاد اسلامی که از جمله اهدافش برقراری ارتباط با ارباب رجوع، ارگانها، سازمانها، ادارات و دیگر نهادهای رسمی و غیررسمی می باشد و نیز با همکاری دوایر مختلف به عنوان بازوی اجرای توانمند محسوب می شود، می پردازیم، تهیه، تنظیم و انعکاس اخبار دانشگاه به رسانه های گروهی اعم از صدا و سیما، جراید کشوری و محلی، برگزاری مراسم، همایشها، سخنرانی ها، چاپ جزوات، نشریات، عملکردهای سالانه، تبلیغات در سطح شهر به مناسبتهای مختلف، شرکت در مراسم ملی، مذهبی شهر و ... از فعالیتهای این دفتر می باشد.

 کار اصلی من در این سازمان ارتباط است.

 من در این مدت توانستم یک شناخت کامل از تمامی کارهای این قسمت به دست بیاورم.

 در این گزارش یک توضیح درباره آشنایی با روابط عمومی، وظایف، اهداف و ... آن به صورت مختصر و مفید بیان شده است.






 تاریخچه تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر

 با توجه به سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر گسترش هرچه بیشتر اندیشه و فراهنگ در جای جای کشور به همت جمعی از علاقمندان و اهالی خیر شهرستان حاج آقای مرسلی نماینده وقت مردم در مجلس شورای اسلامی و مسئولین منطقه در جهت نیل به اهدافی چون ارتقاء سطح دانش وفرهنگ منطقه، ایجاد زمینه مناسب برای فعالیت همه جانبه در بالا بردن آموزش عالی و پژوهشی و همچنین نیروی انسانی متعهد و متخصص موردنیاز، نخستین گامهای تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر در سال 1368 برداشته شد. و به صورت عملی در مهر ماه 1369 با جذب تعداد 85 دانشجو در مقطع کارشناسی ادبیات فارسی آغاز به کار نمود و اینک با پیمودن راهی پرفراز و نشیب به عنوان یکی از بزرگترین مراکز آموزش عالی استان در زمینه اعتلای فرهنگی و علمی کشور قدم بر می دارد.

 آشنایی با مکان کارآموزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر :

 دفتر روابط عمومی در تمام مراکز اداری، بازوی اجرائی قدرتمندی محسوب می شود، دفتر روابط عمومی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر در جهت سرویس دهی و ارائه خدمات اداری فرهنگی دانشجویان فعالیت می نماید. این دفتر درخصوص جمع آوری اطلاعات، آمار و اخبار واحد و انتشار آنها، تنظیم سخنرانی و مراسم مختلف و مصاحبه های تلویزیونی و رادیوئی تهیه مطبوعات، انتشار و توضیع بروشورهای اخبار و اطلاعات واحد، جهت آگاهی معاونین، مدیران، اساتید، کارکنان و دانشجویان، تنظیم برنامه و انعکاس برگزاری مراسم مختلف به مطبوعات و صدا و سیما و نیز مطالعه جراید و نشریات مهم به صورت روزانه و استخراج مطالب اساسی برای نصب آنها در تابلو، انجام کلیه امور مطبوعاتی، تهیه و توزیع مطبوعات و نشریات از جمله کارها و وظایف روابط عمومی می باشد.

 این حوزه دانشگاه از سه بخش مختلف تشکیل یافته است که عبارتند از :

 1 ) دفتر روابط عمومی ؛

 2 ) واحد تبلیغات ؛

واحد سمعی و بصری.

 1 ) دفتر روابط عمومی :

 از فلسفه وجودی دانشگاه از طریق کلیه اموری که مربوط به روابط عمومی است انجام می گیرد و عمده ترین وظیفه آن آگاهی دادن به جامعه از فلسفه وجودی دانشگاه از طریق رسانه های گروهی و برنامه های تبلیغاتی و انتشاراتی می باشد یک نفر به عنوان کارشناس روابط عمومی در این دفتر انجام وظیفه می نماید.

 2 ) واحد تبلیغات :

 این قسمت از روابط عمومی دارای امکانات پارچه نویسی، خطاطی روی کاغذ و طراحی می باشد که در مناسبتهای مختلف از امکانات آن استفاده می گردد در این بخش یک نفر مشغول به کار است و کار خطاطی دانشگاه را انجام می دهد.





 3 ) واحد سمعی و بصری :

 مرکز سمعی و بصری که در زیرنظر روابط عمومی می باشد با داشتن امکانات مربوط در ارائه خدمات جهت استفاده استادان، دانشجویان و کارکنان، از تجهیزات کمک آموزشی و همچنین ارائه سرویسهای جانبی از جمله نمایش، فیلم، فعال نمودن نوار خانه، فیلمبرداری از مراسم و بسیاری از این قبیل فعالیتها، در جهت هرچه بهتر شدن وضع آموزش و پژوهش و اعتلای سطح فرهنگی واحد، گام بر می دارد.

 اهمیت فعالیتهای این حوزه مشتمل بر سه قسمت است :

 الف ) بازدیدهای علمی و تفریحی ؛

 ب ) تهیه و توزیع مطبوعات جهت حوزه های مختلف دانشگاه ؛

 ج ) برگزاری سخنرانیها و سمینارهای مختلف در دانشگاه.






 روابط عمومی پل ارتباطی یا پل اسقاطی :

 وقتی به تعریف روابط عمومی مراجعه می کنیم اکثر قریب به اتفاق روابط عمومی را پل ارتباطی می دانند که به عنوان یک واسطه اثرگذار، درون و بیرون یک سازمان را به هم مرتبط می سازد، که در واقع سعی می نماید در قالب یک تلاش برنامه ریزی شده و هوشمندانه سازمان و مخاطبان را در یک کنش و واکنش متقابل به یک نقطه تعاملی، تفاهمی و مشارکتی نزدیک سازد. شاید این تعریف دلنشین که به عنوان یکی از وظایف اساسی و اصلی روابط عمومی مطرح می گردد و از دل آن مفاهیمی از قبیل ایجاد و برقراری ارتباط و اطلاع رسانی استنباط می شود، تا حدودی موحب آرامش خاطر کسانی را فراهم سازد که در چرخه درون و بیرون نظام اداری قرار دارند و از طرف دیگر به نوعی یک انتظار را در سطح درون و بیرون سازمان ایجاد نماید که مخاطبان خواه در خارج سازمان وجود داشته باشند یا در داخل سازمان از این پل برای رسیدن به اهداف و خواسته های معقول و منطقی خود استفاده نمایند و به نحوی نیازهای اطلاعاتی و ارتباطی خود را در چارچوب و ضوابط تعیین شده سازمانی برآورده سازند، اما تحقق این مطلب از دو زاویه قابل بررسی است، یکی مقوله قابلیت روابط عمومی و نکته دیگر مقوله عاملیت روابط عمومی است، تا با اتکاء به این دو اصل بتوان به پل ارتباطی بودن روابط عمومی در مفهوم علمی و دقیق آن رسید، ضمن آنکه باید خاطر نشان ساخت عاملیت و قابلیت در روابط عمومی به عنوان دو محور اساسی در گردش چرخهای فعالیت روابط عمومی به عنوان دو محور اساسی در گردش چرخهای فعالیت روابط عمومی محسوب می گردند و در واقع بدون حضور یکی از این محور امکان موفقیت روابط عمومی ها میسر نخواهد بود و به نوعی، به جای آنکه روابط عمومی تبدیل به پل ارتباطی مناسب برای تسهیل و تسریع روابط تفاهمی و تعاملی گردد، به یک معبر اسقاطی که هر لحظه امکان فروریختن آن می باشد و یا اینکه به مرور، به واسطه عدم اقبال عمومی، تبدیل به راه متروکه و غیر قابل استفاده خواهد شد، می شود، چنانکه در حال حاضر این مشکل متوجه روابط عمومی ها گردیده و نتوانسته اند در روابط اجتماعی و سازمانی به عنوان یک پل مطمئن محکم و مناسب برای مخاطبان سازمانی نتوانسته اند برستی استفاده نماید، بنابراین آنچه که از آن به عنوان پایه های پل ارتباطی تعبیر کرده ایم، در مفهوم قابلیت و عاملیت روابط عمومی متصور می گردد مشروط بر اینکه بتوانیم شرایط را برای عینیت بخشی به مسائل ذهنی در قلمرو روابط عمومی فراهم سازیم. اما آنچه که به عنوان قابلیت روابط عمومی می توان فهرست وار به آن اشاره کرد عبارتند از :

   1 ) نیروی انسانی متخصص، آگاه و آشنا به روابط عمومی با تحصیلات دانشگاهی مرتبط و دارای تجارب مفید ؛

 2 ) استفاده از ابزار و ساز و کارهای جدید و تکنولوژی و فناوری روز ؛




جایگاه مدیریت در روابط عمومی

هر انسانی در هر سن و در هر شرایط یک مدیر است. وی آگاهانه و یا زا روی غریزه برخود و بر محیط نزدیک خود مدیریت می کند. از این دیدگاه مدیریت را می توان یک صفت غریزی و یا عاطفی دانست. مدیریت در مقیاس های بزرگتر، علم است و این علم هم مانند سایر علوم در ارتباط با تغییرات اقتصادی و پیشرفت های فناوری، پیوسته در حال تحول است تنها عامل ثابت در تمامی این تحولات، به طوری که گفته شد، انسان است. ارتباط الفبتی مدیریت می باشد. قدیمی ترین تعریف از مدیریت، که هنوز هم پاره ای از جوامع به ویژه در کشورهای در حال رشد مورد استفاده قرار می گیرد، تعریف مدیریت علمی است که در آن دستیابی به حداکثر بهرهوری با استفاده از حداقل امکانات انسانی و سرمایه ای را مورد نظر قرار می دهد. این تعریف به ارزش های فردی توجه نکرده، نیروی کار را مانند نوعی مواد اولیه و انفعالی تتصور می کند. حال آنکه در مدیریت امروزی حفاظت از کارمندان در قبال حوادث محیط کار از جمله وظایف مدیران تلقی می شود. واحد روابط عمومی در ستازمان یکی از همین ابزارهای مدیریت است که در عین حال کانال ارتباطی آن سازمان بوده و در تقاطع گردش عمودی، افقی و اریبی اطلاعات قرار دارد.

آنچه مسلم است این که آگاهی هرچه صحیح تر از ظرات ارباب رجوع، مصرف کننده ها، توزیع کننده ها، شایعات و به طور کلی پیام گیران نهایی، برای مدیران یک امر ضروری است که می تواند آنها را در تصمیم گیری های خود یاری دهد.

شرح وظایف مصوب اداره کل روابط عمومی :

مأموریت و شرح وظایف حوزه اداره کل روابط عمومی :

-  جمع آوری و تمرکز اطلاعات و اخبار مربوط به فعالیتها، اقدامات، طرحها و برنامه های دانشگاه به منظور تنظیم سیاستهای خبری، تبلیغاتی و ارای طرحهای انتشاراتی و تبلیغاتی جهت آگاه ساختن اذهان عمومی ازپیشرفتها و فعالیت های دانشگاه

- گردآوری و بررسی مقالات و مطالب منتشره در وسایل ارتباط جمعی مربوط به دانشگاه جهت انعکاس به مبادی ذیربط.

- فراهم آوردن حسن ارتباط متقابل بین مردم و مسئولین دانشگاه از طریق برگزاریمصاحبه با رسانه های گروهی و ملاقات ها و بازدیدها و برپایی سخنرانی ها.

- برقراری ارتباط با دفاتر عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه و موسسات پژوهشی کشور به منظور آگاهی از برنامه ها، سمینارها، کنفرانسهای آنان.

- تهیه و تدوین بیانیه ها، اخبار، اطلاعیه ها، آگهی ها، پیام های دانشگاه و تربیت نشر و انعکاس آنان در رسانه های گروهی.

- پیری انجام به موقع وعده های مسئولین دانشگاه به منظور انعکاس نتتایج بدست آمده در داخل و خارج از دانشگاه.

- بررسی مطالب منتشر شده در رسانه های گروهی و مجامع عمومی در رابطه با فعالیتهای دانشگاه به منظور اطلاع، انعکاس و پاسخگویی در صورت نیاز.

- برنامه ریزی و اقدام جهت تدوین نشریاتی دانشگاه و روزنامه های مناسب جهت توزیع بین مسئولین و نظارت بر اجرای امور انتشاراتی دانشگاه و انجام امور خطاطی و طراحی در زمینه های تبلیغاتی با همکاری سایر مسئولین مربوط.

- دعوت از خبرنگاران رسانه های گروهی جهت شرکت در مراسم مختلف دانشگاه.

- انجام کلیه امور مربوط به تهیه فیلم و عکس و اسلاید از رویدادهای مهم فعالیتهای دانشگاه و نمایش فیلم در مناسبت های مربوط.

- انعکاس فعالیتها، برنامه ها و طرحهای دانشگاه به مردم از طریق برپایی نمایشگاه عکس، اسلاید و فیلم فعالیتهای دانشگاهی و ایجاد آرشیو سمعی و بصری، اطلاعاتی و مطبوعاتی.

- بررسی، مطالعه و برنامه ریزی در مورد نیازهای تبلیغاتی قسمت های مختلف دانشگاه.

- ایجاد تمهیدات لازم به منظور شرکت در مجالس جشن، سوگواری، مربوط به اساتید، کارکنان و خانواده های آنان به نمایندگی از طرف دانشاه.

- بررسی دیدگاهها و سنجش افکار عمومی در چهار چوب وظایف محوله و ارائه نتایج حاصله به ریاست دانشگاه و مسئولین مربوط به منظور اتخاذ روش های مطلوب تدوین طرحها و برنامه های لازم در این زمینه.


قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی نقش روابط عمومی در دانشگاه ازاد اسلامی , کاراموزی نقش روابط عمومی در دانشگاه ازاد اسلامی , کارورزی نقش روابط عمومی در دانشگاه ازاد اسلامی , دانلود گزارش کارآموزی نقش روابط عمومی در دانشگاه ازاد اسلامی , نقش روابط عمومی در دانشگاه ازاد اسلامی , روابط عمومی , دانشگاه ازاد اسلامی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر