امروز: چهارشنبه 5 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پروژه کارآفرینی طرح کنترل ایمنی گاز شهری در منازل

پروژه کارآفرینی طرح کنترل ایمنی گاز شهری در منازلدسته: کارآفرینی
بازدید: 76 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 15 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 14

پروژه کارآفرینی طرح کنترل ایمنی گاز شهری در منازل در 14 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

پروژه کارآفرینی طرح کنترل ایمنی گاز شهری در منازل در 14 صفحه ورد قابل ویرایش


در جوامع قدیم انسان ها برای گرم کردن خانه ها و پخت غذا و یا روشنایی از سوخت هیزمی استفاده می کردند که با توجه به اینکه انسان ذاتا به صورت کنجکاو خلق گردیده و همیشه به دنبال پیشرفت از هر نظر بوده است که به این سوخت ها بسنده نکرده و به دنبال سوخت جدید بود که تحقیقات آنها جامع عمل پوشاند و سوختهای فسیلی کشف گردید که با کشف این سوخت ها سوخت های هیزمی کم کم جای خود را به سوخت های فسیلی دادند که در ابتدا از نفت و گازوئیل برای گرم کردن خانه ها یا پخت غذا یا سایر کارهایی که نیاز به انرژی دارد استفاده می کردند که حتی رادیوهای قدیم نیز با استفاده از نفت یا گازوئیل کار می کردند با پیشرفت در جوامع بشری انسان به فکر این افتاد که به جای سوخت هایی مثل نفت و گازوئیل می توان از گاز برای گرم کردن خانه ها، روشنایی، پخت غذا، یا حتی در صنعت حمل و نقل استفاده کرد به طوری که امروزه با استفاده از لوله کشی اکثر شهرهای بزرگ و کوچک یا حتی خیلی از روستاها از این سوخت (گاز) برای گرم کردن خانه ها، روشنایی(در صورت نبود برق) و... استفاده می کنند که گاز نسبت به سوخت های فسیلی دیگر، ارزان تر و با صرفه تر است هم اینکه خطر آلایندگی کمتری دارد و هم مشکل انبار کردن (مثل نفت و گازوئیل) و جابجایی را ندارند و استفاده از آن نیز باعث می شود که محیط تمیز بماند .

اما می دانیم هر پیشرفتی قطعا ممکن است یک مشکل داشته باشد که گاز نیز از آن مستثنی نبوده است زیرا گاز به علت نقطه اشتعال بالا خطر آتش سوزی در آن نیز قطعا بالاست همچنین چون این سوخت اکثرا در محیط های بسته مورد استفاده قرار می گیرد نشت آن باعث خفگی در موجودات زنده می شود که این مشکل را توانستند با قرار دادن ترموستات در روی وسایل گاز سوز تقریبا حل کنند تا اگر مثلا در صورت قطع گاز در وسایل گاز سوز ترموستات ها خودکار گاز ورودی به سیلندر گاز را قطع می کنند تا در صورت وصل دوباره ی گاز، گاز نشت نکرده و باعث آتش سوزی که میتواند توسط یک جرقه ی کوچک رخ دهد صورت نگیرد و از خطرات احتمالی اینچنین جلوگیری کند .

البته این طرح هم کامل نیست زیرا ترموستات ها در وسایل گازسوز فقط گاز بعد از ورودی به سیلندر وسایل گاز سوز را کنترل می کنند و احاطه ی به قبل از آن ندارند مثلا از بست یا شیلنگ یا حتی لوله کشی های گاز، اگر گاز نشت کند ترموستات ها باعث قطع آن نمی شوند یا به طور کلی اخطاری در این خصوص نمی دهند و اکثر آتش سوزی های امروزی توسط گاز از طریق همین نشتی ها رخ می دهد علاوه بر غیر از این ها گاز شهری بعد از سوختن و مورد استفاده قرار گرفتن در وسایل گازسوز تبدیل به یک گاز خیلی خطرناک به نام مونواکسیدکربن می شود که باعث خفگی در انسان می شود.

چون هنگام نشت این گاز انسان شاید متوجه آن نشود زیرا این گاز بی رنگ و بی بو می باشد. اگر نشت گاز مونواکسید کربن به صورت کم هم باشد در روی ذهن انسان اثر خیلی بدی می گذارد و باعث کند ذهنی انسان می شود و ضریب هوشی انسان ،خصوص? کودکان را پایین می آورد.



?طرح پیشنهادی ما:

اگر ما بتوانیم یک دستگاهی بسازیم که گازهای ورودی قبل از وسایل گازسوز مثل لوله ها یا بست ها یا سایر جاهایی که امکان نشت گاز وجود دارد و همچنین گاز بعد از مورد استفاده قرار گرفتن گاز شهری در وسایل ،گاز یعنی مونواکسید کربن را کنترل نماییم گام خیلی مهمی را در جامعه مدرن امروزی طی کرده و موفقیت بزرگی را کسب نموده ایم.

این دستگاه می تواند از دو قسمت جداگانه تشکیل شود. قسمت اول در روی وسایل گازسوز قرار گرفته و در صورت نشت گاز شهری بعد از ورودی به داخل سیلندر یا نشت گاز مونواکسید کربن از داخل هواکش یا به هر دلیلی دیگر اگر در فضا نشت کند مثل? 3 دفعه با روشن و خاموش کردن یک چراغ قرمز رنگ یا توسط یک زنگ ( یا هر دو همزمان) ... اخطار دهد، اگر کسی به این اخطارها توجه نکرد به صورت خودکار گاز ورودی به داخل سیلندر را قطع کند.

پالس خروجی میکرو کنترل

که تشکیل شده از یک سنسور گاز که البته این سنسور باید فقط به گاز مونواکسیدکربن حساس باشد یعنی اگر گاز دیگری در فضا احساس کرد حساسیت نشان ندهد .

سنسور: وسیله ای است که کمیت فیزیکی را دریافت و خروجی آن به صورت ولتاژ خواهد بود، سنسورها انواع مختلف دارند :سنسورهای دمائی – گازی و... .

البته نوع دیگری از سنسورها وجود دارد که کمیت فیزیکی را تبدیل به جریان می کند یعنی خروجی آنها به صورت جریان(آمپر) می باشد که برای تبدیل آن به ولتاژ کافی است یک مقاومت درسردر خروجی وصل نموده و از دو سر مقاومت ولتاژ را دریافت کنیم.

همان که در شکل مداری دستگاه مذکور آمده می توانیم خروجی سنسور را به یک مقایسه گر (به سمت مثبت مقایسه کننده) وصل کنیم و یک سر مقایسه کننده را با یک پتانسیومتر سری کنیم با پتانسیومتر می توان ولتاژ خروجی مورد نظر را تنظیم نمود به طور مثال اگر بخواهیم که وقتی ولتاژ خروجی سنسور از mv1 بیشتر شد آژیر به صدا درآید پتانسیومتر را روی mv1 تنظیم می کنیم و هر وقت خروجی سنسور گاز بیشتر از mv1 شد مقایسه کننده ولتاژ خروجی را با پتانسیومتر مقایسه می کند و آژیر را به صدا در می آورد و خروجی cc7 را با یک مقاومت به یک میکرو کنترل وصل می کنیم .

میکروکنترل یک مدار دیجیتالی می باشد که ولتاژ خروجی مقایسه کننده را دریافت می کند و فرمان به صدا درآوردن آژیر یا قطع نمودن گاز را صادر می کند یعنی چند پاس با زمان مشخص صادر کرده و خروجی پالسها بعد از 3 دفعه به یک سیم وصل گردد که در این صورت مدار به صورت خودکار قطع خواهد گردید، یعنی گاز ورودی به سیلندر وسیله گازسوز قطع خواهد شد،چون همه ی وسایل طرح مورد نظر در بازار موجود می باشد پس ما فقط آن ها را تهیه نموده و مونتاژ می کنیم.

نیروی انسانس که در این طرح مورد نیاز است

1- مهندس برق الکترونیک          1  نفر         به عنوان مدیر و مهندس ناظر

2- تکنسین برق یا الکترونیک      4  نفر    که در صورت نبود مدیریت سرپرستی شرکت به عهده یکی از این تکنسین ها می باشد.

3-  پرسنل اداری                    3  نفر     

4- کارگر              20 نفر     با مدرک دیپلم ترجیح? برق یا الکترونیک.

5- کارگر                 4  نفر    که وظیفه بسته بندی و انبار کردن و ... را بر      عهده دارند.

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه کارافرینی طرح کنترل ایمنی گاز شهری در منازل , طرح توجیهی کنترل ایمنی گاز شهری در منازل , کارآفرینی طرح کنترل ایمنی گاز شهری در منازل , دانلود پروژه طرح کنترل ایمنی گاز شهری در منازل , دانلود کارآفرینی طرح کنترل ایمنی گاز شهری در منازل , طرح توجیه فنی کنترل ایمنی گاز شهری در منازل , توجیه اقتصادی طرح کنترل ایمنی گاز شهری در منازل , طرح کنترل ایمنی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر