امروز: چهارشنبه 5 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پروژه کارآفرینی چینی مقصود

پروژه کارآفرینی چینی مقصوددسته: کارآفرینی
بازدید: 52 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 82 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 20

پروژه کارآفرینی چینی مقصود در 60 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

پروژه کارآفرینی  چینی مقصود در 60 صفحه ورد قابل ویرایش



شرح مراحل تولید چینی مقصود

دیاگرام کلی مجتمع تولیدی چینی مقصود

2-  آشنایی با اجزا تابلو برق(قسمت کوره ها و پرس ایزو استاتیک)

2-1   انواع ترانس ها

2-2  ورودی و خروجی ها

2-3  سنسور

2-4  تراندیوسر

2-5  انواع فیوز

2-6  کنتاکتور ها

2-7  سوئیچها

2-8  تایمر

2-9  برخی اجزاء تابلو برق قسمت کوره ها

2-10شیرهای پروپرسنال

3-plc

4-اینورترها(inverters)

5-پرس های ایزواستاتیک

6-ترنسفرهاوپوشرها

7-کوره ها

8-پروژه مربوط به کنترل دمای کوره بیسکویت با استفاده از کنترل کننده فازی








مقدمه(تاریخچه)

محتمع چینی مقصود در سال1371  با سرمایه گذاری بخش خصوصی و بانک ملی در زمینه تولید چینی شروع بکار کرد.میزان سرمایه این شرکت 25 میلیارد ریال بوده که در مدت18ماه تمام مراحل  مختلف طی شده و به بهره برداری رسیده است.دستگاه های این شرکت  در همان زمان از ایسموت و دُرست(dorst)خریداری شد.

مدیریت این کارخانه با بخش خصوصی است و سرمایه اش 35 درصد مربوط به  بانک ملی است و30 درصد مربوط به وزارت تعاون است.

نوع تکنولوژی در این کارخانه برای تولید چینی منحصربفرد است و جزء پیشرفته ترین  تکنولوژیهای مدرن روز است که چهار یا پنج کشور دنیا از این تکنولوژی استفاده می کنند.

تمام مراحل نگهداری و تعمیرات این تکنولوژی را درداخل شرکت انجام می دهند.

در این شرکت دستگاههای پرس چه پرس دوغابی و چه پرس ایزو استاتیک مجهز به plc  می باشد و مواد اولیه برای تولید چینی در این شرکت اکثراً از داخل کشور تهیه می شود.


شرح مراحل تولید چینی مقصود
1-1- مواد اولیه و آماده سازی :

در این شرکت مواد اصلی بدنه را کائولن تشکیل می دهد ( حدود 80% ) و مواد دیگری نیز از جمله سیلیس و زنوز رشته ای و چند ماده ی دیگر در ساخت بدنه سهیم می باشند و مواد اصلی تشکیل دهنده لعاب عبارتند از :

1-   سیلیس 2- رولومیت 3- کربنات کلسیم 4- کائولن 5- فلوسپات ، که هر کدام از مواد یاد شده در مراحل مختلف نقش خود را ایفا می کنند و در کل مواد اولیه بر دو نوع می باشند ، مواد فناوری شده و مواد فناوری نشده که مواد فناوری شده مستقیم در آب حل می شوند ولی مواد فناوری نشده ابتدا توسط دستگاه  بالمیل ( که در آن سنگ های گلوله ای رودخانه ای است ) آسیاب می شوند .

پس از آنکه مواد اصلی چینی و لعاب به نسبت های مختلف ( به تشخیص کارشناس آزمایشگاه سرامیک ) با یکدیگر در بدنه بالمیل مخلوط شوند و پس از گذشت مدت زمان خاص این ترکیب به صورت روغابی حاصل گشته و مواد بدنه به حوضچه های بلانجر منتقل می شوند و در این مراحل جهت روانتر کردن دوغاب بدنه از مواد روان ساز استفاده می کنند ( مواد روانساز : آب شیشه ، کربنات سدیم ، اسپنسر )

و سپس چسب  مواد اضافه می شود برای استحکام بیشتر در قسمت مگنت آهن زدایی می شود و وارد حوضچه استیلر می شود که در آن از دوغاب حباب زدایی می شود و سپس قسمتی از مواد که چسب به آنها اضافه شده وارد اسپری دراید می شوند که دارای پمپ هایی هستند که در سرراه آنها صافی های است تا آشغال وارد دستگاه نشود بوسیله این پمپ ها مواد وارد اسپری می شود که درون آن کوره ای است و آب اضافی مواد بخار شده و گرفته می شود و مواد با مقدار مشخص رطوبت ببصورت دانه های گرانول تولید می شوند که این مواد برای واحد پرس ایزواستاتیک می باشد . ولی دوغاب مورد استفاده در پرس دوغابی و قسمت ریخته گری مستقیم از بلانجرها به آن قسمت فرستاده می شود و مواد لعاب نیز ابتدا وارد بالمیل می شود و سپس از آنجا به بلانجرها برده می شود و برای مدتی در آن می ماند و هم زده می شوند و وارد تانک لعاب می شود برای واحد لعاب زنی .
2-1-                       اسپری درایر

1-2-1-  مزایای سیستم اسپری درایر :

1) فرآیند مداوم

2) صرفه جویی در تعداد عملیات

3) صرفه جویی در فضای مورد نیاز

4) استفاده از حرارت تلف شده برای خشک نمودن محصولات

5) استحکام گرانول های بدست آمده

6) انعطاف پذیری در ترتیب قرار گرفتن اجزا

7) بالا بودن راندمان

8) سیالیت زیاد گرانول های تولید شده

9) عادی بودن گرانول ها از حباب هوا

10 ) سهولت پرس شده گرانول ها

11) یکنواختی در شکل و اندازه  دانسیته گرانول ها

12) پایین بودن هزینه نصب و راه اندازی

13) سرعت عمل بالای خشک کردن

2-2-1 کاربرد اسپری درایر

      پروسه به کار رفته در این قسمت غیر هم جهت می باشد که در این حالت هوای گرم از بالا توسط کانال اصلی وارد می شود هدایت آن به داخل برج به نحوی است که ایجاد یک گرداب کوچکی می نماید هواکش نصب شده در پشت کنترلر هوا ایجاد فشارمنفی حدودmpa  160می کند .
6-1 واحد سنگ زن و دکور

در این قسمت ابتدا بوسیله یک ماشین سنگ زن کف آیتم هایی که از کوره لعاب بیرون آمده اند سمباده کشی می شود و سپس برچسب زدن و عکس برگردان به قسمت دکور برده می شود که در این قسمت طرح روی چینی توسط نیروی انسانی بصورت عکس برگردان بر روی آیتم زده می شود که واحد برنامه ریزی برنامه می دهد که چه گلی (طرحی ) باید دکور شود به چه تعدادی و برای چه سرویسی و در قسمت دیگری از واحد دکور بوسیله دستگاه خط زن و طلا و پلاتین برروی چینی خط طلایی کشیده می شود و در بعضی از قسمت ها بوسیله قلم زنی طرح زده می شود و دکرو می شود که بوسیله قلم و مخلوط طلا و تینر زده می شود قبل از رفتن به قسمت دکور آیتم ها براساس کیفیت چینی و نوع زدگی یا رنگ آن درجه بندی می شود و اگر پس از رفتن در کوره دکرو ظروف دارای نقصی بود در گل یا دکور آن مجددا به واحد ترسیم می آید و با قلم ترمیم می شود و دوباره به کوه می رود . که دمای کوره 800-750  است و بعد از 4 ساعت آیتم ها خارج می شوند .
واحد بسته بندی :

بعد از قسمت دکور آیتم ها یعنی چینی های تولید شده به این قسمت آورده می شوند که دو نوع بسته بندی وجود دارد بصورت فله ای و سرویس ، که آیتم هایی که به صورت فله ای هستند در لفاف گذاشته می شوند و به وسیله دستگاه شرینگ با دمای 150-120 درجه بسته بندی می شود و بصورت سرویس بسته به واحد برنامه و چند پارچه بودن سرویس می شوند و سپس در کارتن قرار داده می شوند و روی کارتن درجه طرح ، نام طرح ، تاریخ و کد پرسنل و روز و سال تولید و کد دو نفر از اعضاء واحد بسته بندی ثبت می شود .
تغذیه :

برای كاركرد مدارات داخلی PLC ولتاژ  تثبیت شده DC از تغذیه  تولید می شود همچنین ولتاژ  جهت تامین تغذیه ورودی ها استفاده می گردد .
زبان STEP-5 :

این زبان جهت برنامه ریزی PLC های ساخت زیمنس و توسط همین شركت ابداع گردیده است . در این زبان برنامه كنترل می تواند به سه شكل نمایشی مختلف نوشته می شود :

الف ) بصورت لیست جملاتی یا ( STATEMENT LIST ) STL

ب ) بصورت لیست نردبانی یا ( LADDER DIAGRAM ) LAD  

ج ) به صورت فلوچارت كنترل یا ( CON TROL SYSTEM FLOW CHART ) CSF
-   برنامه كنترل PLC :

برنامه كنترل PLC ابتدا در دستگاهی بنام برنامه ریز PROGRAMMER كه به اختصار PG نامیده می شود . از PG علاوه بر برنامه نویسی می توان جهت عیب یابی و بررسی عملكرد قسمت های مختلف سیستم نیز استفاده كرد . برای اتصال PLC و برنامه ریز سوكت های مخصوصی بر روی آن پیش بینی شده كه به وسیله كابل ارتباطی مخصوصی به یكدیگر متصل می شوند .

- PLC اطلاعات مربوط به پروسه تحت كنترل را از سنسورهایی كه به مدارات ورودی آن متصلند دست می آورد . سیگنال های خارجی ناشی از سنسور از طریق بین ورودی به مدار ورودی PLC متصل می گردد و در مدار ورودی به سطح منطقی مناسب تبدیل شده به قسمت های داخلی PLC منتقل می گردد . در PLC های كوچك مدارهای ورودی جزئی از PLC هستند و نه
PLC های بزرگ مدارات ورودی را به صورت كارت های الكترونیكی مجزا ( MODULE ) تهیه و با رعایت ظرفیت بر روی PLC  نصب می كنند . لازم به ذكر است كه هیچگونه اتصال الكتریكی بین PLC و سنسور وجود ندارد .

در مدولهای ورودی در مقابل هر پین ورودی یك LED وجود دارد كه با ً 1 ً شدن ورودی شد وحالت ورودی آنجا نشان می دهد . در بسیاری از مدارهای فرمان صنعتی ولتاژهای فرمان 110 یا   یا DC می باشد .

در بسیاری از PLC های رومیهایی برای اتصال به اینگونه ولتاژ ها در نظر گرفته شده اند . همچنین مدولهایی نیز به این منظور ساخته شده اند معمولاً سازنده قید می كند كه آیا مدول برای مدارهای فرمان  یا  ساخته شده است برای فرمان های  ولتاژ كمتر از  به عنوان « b »  و ولتاژ بیش از  به عنوان « 1 » به حساب می آید . در مدارات ورودی برای تعیین سطح ولتاژ ورودی ( « 0 » یا « 1 » ) از مدار اشمیت تریگر استفاده می شود . یكی دیگر از قسمت های تشكیل دهنده مدل های ورودی مدار لرزش گیر ( DEBOUNCER ) می باشد .

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه کارافرینی چینی مقصود , طرح توجیهی چینی مقصود , کارآفرینی چینی مقصود , دانلود پروژه چینی مقصود , دانلود کارآفرینی چینی مقصود , طرح توجیه فنی چینی مقصود , توجیه اقتصادی چینی مقصود , چینی مقصود

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر