امروز: پنجشنبه 24 آبان 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

طراحی سایت آموزش دانشگاه

طراحی سایت آموزش دانشگاهدسته: کامپیوتر و IT
بازدید: 61 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 50 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 58

در این پروژه سعی بر آن داریم كه قسمتی از سایت آموزش دانشگاه را طراحی كنیم قبل از هر چیز باید بدانیم چه مطالبی مد نظر می‌باشد از ما خواسته شد ضمن طراح صفاتی برای معرفی كلی دانشگاه و قسمتهای مختلف آن قسمت مربوط به اساتید دانشگاه كه شامل اساتید هیئت علمی استاتید تمام وقت و پاره وقت می‌باشد را به نحوی كه قابل تفسیر،حذف و اضافه باشند را طراحی كنیم برای

قیمت فایل فقط 3,900 تومان

خرید

طراحی سایت آموزش دانشگاه

مقدمه

 در این پروژه سعی بر آن داریم كه قسمتی از سایت آموزش دانشگاه را طراحی كنیم. قبل از هر چیز باید بدانیم چه مطالبی مد نظر می‌باشد. از ما خواسته شد ضمن طراح صفاتی برای معرفی كلی دانشگاه و قسمتهای مختلف آن قسمت مربوط به اساتید دانشگاه كه شامل اساتید هیئت علمی استاتید تمام وقت و پاره وقت می‌باشد را به نحوی كه قابل تفسیر،حذف و اضافه باشند را طراحی كنیم. برای این منظور نیاز به آشنایی با یك زبان برنامه نویسی PHP و بانك اطلاعاتی مربوط به آن می‌باشد. چون پروژه بصورت Mysosl را انتخاب كردیم كه در فصلهای بعدی مختصرا دلایبل انتخاب این نرم افزار را توضیح خواهیم داد. قبل از شروع به كار باید اطلاعات مورد نیاز جمع آوری شود كه در فصل اول به این موضوع می‌پردایم و سپس دسته بندی اطلاعات جمع آوری شده  و در نهایت شروع به كار می‌كنیم تا سایت خود را توسط PHP طراحی كنیم. همچنین برای طراحی این سایت از نرم افزار Dremvever هم استفاده كرده ایم.


فصل اول


مقدمه:

تار جهان گستر (Word wide web) دنیای عجیبی است كه تكنولوژی های مربوط به آن، اغلب بدون پشتیبانی كافی، عرضه می‌شوند و كاربران این تكنولوژی ها، همه روزه با واژگان جدیدی بر خورد می‌كنند، كه باعث سر در گمی آنها می‌شوند.

برای نمونه می‌توان به رشد نرم افزارهای open source  اشاره كرد (برنامه هایی كه می‌توان آنها را گسترش داد و یا تغییراتی در ساختار آنها ایجاد كرد.) متداولترین این برنامه ها، سیستم عامل Unix، و به طور خاص Linux، می‌باشد. این برنامه ها، با وجود ثبات و پایداری و دارای یك مشكل بزرگ می‌باشند و آن دشوار بودن آموختن این برنامه ها می‌باشد. كمبود راهنمایی كه به زبان ساده، این برنامه ها را به مبتدیان آموزش دهد، باعث شده است كه این دسته از نرم افزارها از جایگاه واقعی خود دور نگاه داشته شوند. PHP، یكی از زبانهای اسكریپتی open source، ابزار مفیدی می‌باشد كه تا كنون علی رغم سادگی استفاده از آن، هنوز به طور شایسته از آن استقبال نشده است.

این كتاب شما را برای آموزش زبان PHP راهنمایی خواهد كرد. به عبارت دیگر نه تنها مقدماتی از این زبان را به شما ارائه می‌دهد. بلكه منابعی برای دسترسی به اطلاعات پیشرفته تر را نیز معرفی می‌كند. با استفاده از این كتاب شما دانش كافی برای آغاز به كار ایجاد سایت های دینامیك وب توسط PHP را كسب می‌كنید.

PHP چیست؟

PHP كه در ابتدا در سال 1994 توسط Rasmus Lerdorf ایجاد شد، مخفف واژگان Personal Home Pages به حساب می‌آمد . با گسترش قابلیتها و موارد استفاده این زبان، PHP در معنای Hypertext Prprocessor به كار گرفته شد. (عبارت پیش پردازشگر Prprocessor  بدین معنی است كه PHP، اطلاعات را قبل از تبدیل به زبان HTML، پردازش می‌كند.

PHP یك زبان اسكریپتی سمت سرویس دهنده embeded HTML، Cross-Platform، (Server-side)

سمت سرویس دهنده بودن PHP، بدین معناست كه تمام پردازشهای این زبان بر روی سرویس دهنده (server) انجام می‌گیرد. یك سرویس دهنده، در حقیقت یك كامپیوتر مخصوص می‌باشد كه صفحات وب در آنجا نگهداری می‌شوند و از آنجا به مرورگر كاربران منتقل می‌شوند. چگونگی انجام این روند، در ادامه این قسمت، توضیح داده می‌شود (به قسمت PHP چگونه كار می‌كند؟ مراجعه كنید)

منظور از Cross-Platform بودن این زبان، این است كه بر روی هر سیستم و با هر سیستم عاملی از قبیل O2/2، Macintosh، Windows NT،Unix، اجرا می‌شود. توجه كنید كه منظور از این سیستم عاملهایی می‌باشند كه بر روی سرویس دهنده نصب می‌شود. PHP نه تنها قابلیت اجرا بر روی هر سیستم عاملی را دارا می‌باشد، بلكه برای منتقل كردن برنامه های آن از یك سیستم عامل به سیستم عامل دیگر احتیاج به تغییرات اندكی خواهید داشت و حتی در بعضی از موارد، بدون احتیاج به هیچ تغییری می‌توانید، یك برنامه به زبان PHP را از یك سیستم عامل به سیستم عامل دیگر منتقل كنید.

منظور از HtML embeded بودن PHP این است كه دستورات این زبان در بین كدهای HTML قرار می‌گیرند. بنابراین برنامه نویسی به زبان PHP كمی پیچیده تر از برنامه نویسی به زبان HTML، به حساب می‌آید.

PHP بر خلاف زبانهای برنامه نویسی (Programming Languages) یك زبان استكریپتی (Scripting Language) می‌باشد. به عبارت دیگر دستورات PHP بعد از رخداد یك رویداد (event) اجرا می‌شوند. این رویدادهای می‌توانند شامل ارسال یك فرم، رفتن به یك URL[1] مشخص و یا موارد دیگر باشند. متداولترین زبان اسكریپتی زبان Java Script می‌باشد كه معمولا برای پاسخ به رویدادهای كاربر در مرور گر وب، به كار می‌رود.

تفاوت عمده java Script با PHP در این است كه java Script یك تكنولوژی سمت سرویس گیرنده (Client-Side) می‌باشد. زبانهایی مانند java Script یا PHP، تفسیر شونده (inteprted) نامیده می‌شوند. به عبارت دیگر برای اجرا به یك مفسر مانند مرورگر وب احتیاج دارند. اما زبانهای برنامه نویسی مانند C یا Java بعد از ترجمه به زبان ماشین (Compile) به خودی خود قابل اجرا می‌باشند.

به چه دلیلی از PHP استفاده می‌كنیم؟

PHP در مقایسه با تكنولوژی های مشابه برای طراحی یك سایت وب می‌توان به این موارد اشاره كرد: اسكریپت های (Common Gateway  CGI (Interface كه معمولا به زبان Perl نوشته می‌شوند، (java Script Pages) JSP ، (Active Server Pages) java Script به عنوان یك گزینه جایگزین برای PHP در نظر گرفته نمی شود، زیرا بر خلاف PHP، یك تكنولوژی سمت سرویس گیرنده است و همانند تكنولوژی هایی مانند CGT PHP، نمی تواند یك صفحه HTML را تولید كند

مزیتی كه PHP در مقابل HTML دارد این است كه HTML یك سیستم محدود به حساب می‌آید و توانایی ایجاد ارتباط متقابل با كاربر را ندارد. كاربران هنگامی كه با یك صفحه HTML مواجه می‌شوند، تنها یك وب صفحه ساده را روبروی خود مشاهده می‌كنند كه توانایی ایجاد واكنش به اعمال كاربر را ندارد. اما با استفاده از PHP، شما می‌توانید صفحاتی را ایجاد كنید كه برای مثال عناصر موجود در صفحه بر  اساس سیستم عامل كاربر و یا تاریخ مشاهده صفحه، تنظیم شوند. همچنین PHP می‌تواند با فایل ها یا پایگاههای داده |(Database) ارتباط برقرار كند و بسیاری عملیات دیگر كه HTML قادر به انجام به آنها نمی باشد. طراحان صفحات وب، از مدتها پیش به این نتیجه رسیدند كه اگر در صفحات خود، فقط ار كدهای HTML استفاده كنند.، باید به طور مرتب آنرا تغییر دهند و اطلاعات آنرا به روز كنند. به همین علت، تكنولوژی هایی مانند CGI  از همان آغاز، طرفداران بسیاری پیدا كردند. این تكنولوژی ها به طراحان انی امكان را می‌داد كه برنامه هایی ایجاد كنند كه به صورت دینامیك، صفحات وب را تولید كنند. همچنین در هنگام ارتباط با یك پایگاه داده، بدون دخالت هر انسانی، صفحات به روز آوری می‌شدند.

بنابراین، سوالی كه اكنون به ذهن می‌رسد، این است كه به چه علت یك طرح صفحات وب بهتر است كه از زبان PHP به جای زبانهایی مانند JSP، ASP، CGL برای طراحی سایت های دینامیك، استفاده كند؟ دلیل اول، سرعت بیشتر PHP چه در برنامه نویسی و ایجاد برنامه هایی به این زبان و چه در اجرا می‌باشد. همچنین PHP برای یادگیری بسیار ساده می‌باشد. و افراد بدون نیاز به زمینه های قبلی در برنامه  نویسی و تنها با مطالعه همین یك كتاب، می‌توانند به زبان PHP اسكریپت نویسی كنند. در مقابل احتیاج به دانستن زبانهای VBScript و CGL (كه. نیازمند زبانهایی مانند Perl یا C می‌باشد) دارد و هر دو این زبانها، زبانهای كاملی هستند كه یادگیری آنها نیز آسان نیست.

دلیل دوم این است كه PHP، به صورت اختصاصی، تنها برای ایجاد صفحات دینامیك طراحی شده است. اما Perl  VBScriptو یا Java اینگونه نیستند و به همین علت PHP سریعتر و ساده تر از تكنولوژی های جایگزین می‌باشد.

توجه كنید كه این صحبتها هزگز بدین معنا نیست كه PHP یك زبان كاملتر و با بهتری نسبت به Perl ASP Hava و یا CGL می‌باشد. بلكه ما تنها پیشنهاد می‌كنیم كه در زمینه های خاصی مانند آنچه كه اشاره شد، از PHP استفاده شود.

PHP چگونه كار می‌كند؟

PHP یك زبان سمت سرویس دهند می‌باشد و این بدین معنی است كه كدهای نوشته شده به این زبان در كامپوتر میزبان (HOST) صفحات وب قرار می‌گیرد.

برای مثال، هنگامی كه شما به سایت وب www.DMCinsights  com می‌روید. Intrent ISP (Service Provider شما درخواست (request) شما را به سرویس دهنده ای كه اطلاعات این سایت نگهداری می‌كند، ارسال می‌كند.

در این هنگام سرویس دهنده بعد از خواندن كدهای PHP، آنها را پردازش می‌كند. برای مثال در این مورد PHP به سرویس دهنده فرمان می‌دهد كه اطلاعات یك صفحه وب را به صورت برچسبهای HTML به مرورگر شما منتقل كند تصویر زیر بنابراین، PHP  یك صفحه HTML را تولید می‌كند.

این نمودار چگونگی ارتباط بین سرویس گیرنده یا كاربر (client)، سرویس دهنده (server) ، مدل PHP را نمایش می‌دهد. در این حالت مدل PHP، برنامه ای است كه در سرویس دهنده برای افزایش كارایی آن، قرار گرفته است. تمام تكنولوژی هایی سمت سرویس دهنده (مانند ASP) از چنین مدل طرف ثالثی (tjird- party) برای پردازش اطلاعات و برگرداندن نتایج به سرویس گیرنده، استفاده می‌كنند.

این حالت با هنگامی كه صفحه از ابتدا با كدهای HTML طراحی شده باشد. تفاوت دارد. در حالت دوم، تنها یك درخواست به سرویس دهنده ارسال می‌شود و سرویس دهنده نیز اطلاعات HTML موجود را به مرورگر كاربر منتقل می‌كند (تصویر 4- الف) بنابراین، برای مرورگر كاربر تفاوتی بین home.php، home، html وجود ندارد.

اما تفاوت عمده ای بین این دو حالت وجود دارد و آن این است كه در حالت اول صفحه به صورت دینامیك توسط سرویس دهنده تولید شده است و برای مثال می‌توان اطلاعات متفاوتی را در روزهای دوشنبه و یا سه شنبه ارائه داد و یا بین حالتی كه كاربر قبلا صفحه را مشاهده كرده باشد و یا نكرده باشد، تفاوت قائل شد. بنابراین، هر آنچه  PHPانجام می‌دهد در همان سمت سرویس دهنده انجام می‌دهد و سپس اطلاعات مناسب را به سرویس گیرنده منتقل می‌كند.

این نمودار، ارتباط مستقیم بین سرویس گیرنده و سرویس دهنده را در هنگام استفاده از صفحات معمولی HTML نشان می‌دهد. این نمودار را با نمودار ارائه شده در تصویر 3- الف مقایسه كنید. اكنون می‌توانید متوجه شوید كه چرا یك صفحه HTML ساده را می‌توانید در كامپیوتر خود نیز مشاهده كنید ولی برای صفحاتی كه به صورت دینامیك تولید می‌شوند، احتیاج به یك سرویس دهنده می‌باشد


جهت دریافت فایل طراحی سایت آموزش دانشگاه لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 3,900 تومان

خرید

برچسب ها : طراحی سایت آموزش دانشگاه , دانلود طراحی سایت آموزش دانشگاه , طراحی سایت , آموزش دانشگاه , کامپیوتر , نرم افزار , سخت افزار , زبان برنامه نویسی , برنامه نویسی , طراحی سایت , سایت , , سایت آموزش , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر