امروز: پنجشنبه 6 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

تجارت الكترونیك در روسیه و ایران

تجارت الكترونیك در روسیه و ایراندسته: مدیریت
بازدید: 66 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 37 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 38

تحقیق تجارت الكترونیك در روسیه و ایران در 38 صفحه در قالب فایل ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 2,500 تومان

خرید

تجارت الكترونیك در روسیه و ایران

خلاصه اجرایی

رشد سریع تجارت الكترونیكی جهانی و تاثیر آن بر جامعه و اقتصاد در روسیه را باید از طریق همتیهای نظارتی، و سیاستگذار مورد بررسی قرار داد. روسیه می تواند منافع فراوانی را در بازار سالم و مستحكم تجارت الكترونیك كسب نماید، رشد كلیه اشكال تجاری به دسترسی به بازارهای صادراتی، به كارگیری جمعیت آموزش دیده، دسترسی به سرمایه و درآمد افزایش یافته مالیاتی از طریق بهره گیری از پرداختهای الكترونیكی می باشد.

اگر چه برای درك این منابع، موانع كاربرد موثر تجارت الكترونیك در روسیه باید برداشته شده، موارد مبهم مشخص شده واز همه مهتمر، نباید، موانع جدیدی ایجاد گردد.

اعضای هیات امریكایی تجارت در روسیه (Amecham) به همكاری هیات روسی تجارت و صنعت (RCCI)، اظهار داشتند كه مقامات روسی برای درك كامل تاثیرات مثبت تجارت الكترونیك درتجارت، سرمایه گذار و بازرگانی باید:

- تصویب قانون امضای الكترونیكی كه بر تكنولوژی خاصی متكی نباشد. صدور مجوز امضای الكترونیكی باید داوطلبانه بوده و از طریق صنعتی برای ارتقای نوآروی تنظیم گردد.

- حذف یا كاهش قوانین، مقررات و دستورالعمل هایی كه نیازمند بهره گیری از سند مكتوب برای تصویب یا مثبت مبادلات هستند.

- بازبینی و روشن ساختن وضع مالیات مبادلات اینترنتی بدون معرفی مالیاتهای جدید.

- تقلیل مقررات و محدودیتهای غیرموثر و غیر واقع گرایانه در مورد استفاده از رمزگذاری سطح- مصرف كننده. این محدودیتها تنها موجب اختلال در تلاشهای توسعه دهندگان نرم افزاری برای رقابت در روسیه و خارج شده و نكات مبهمی را برای مصرف كننده ایجاد می نماید.

- احتراز و حذف موانعی كه با بازداشتن فراهم آورندگادن انحصاری از داشتن هر گونه سود در دسترسی به اینترنت از سرمایه گذاری در زیر ساختها جلوگیری می نماید.

- احتراز از مالیات های جدید، سازمانهای نظارتی، مجوزها و یا هر گونه اقدامی كه اعتماد لازم برای نیاز تجارت به سرمایه گذاری در اینترنت و تجارت الكترونیك را تضعیف می نماید.

هدف از مشاركت دولت باید حمایت و تقویت قانونی قابل پیش بینی، حداقل گرا با انسجام داخلی و شفاف برای تجارت الكترونیك باشد. دولت باید موانع را از میان برداشته و به صنعت و بخش خصوصی امكان دهد تا زیر ساختهای ضروری و هیئتهای نظارتی را به سرعت توسعه دهد. علاوه بر این مشاركت دولت تنها از سرعت این توسعه كاسته و تلاشهای روسیه برای رقابت جهانی را عقیم می سازد.

مهمترین علل برای تعقیب این سیاستها، منافعی هستند كه تجارت الكترونیك برای اقتصاد و جامعه روسیه به ارمغان می آورد.

یعنی، سرمایه گذاری، درآمد صادرات، دستمزدهای بالاتر، استانداردهای زندگی بهتر و یك مبنای مالیاتی افزایش یافته.

بازنگری تجارت الكترونیك: در مورد این سند

از آنجاییكه تجارت الكترونیك، صنایع متنوعی را در تجارت الكترونیك در برمی گیرد، این تجارت هماهنگی آژانسهای نظارتی و هیئتهای دولتی مختلف را از مقامات مالیاتی گرفته مقامات پستی و مقامات مخابراتی ضرورت می بخشد. اقدامات هیتهای دولتی و نظارتی در تقویت رشد تجارت الكترونیك در روسیه و درك منافع حاصل شده، نقشی حیاتی ایفاء می نماید.

I . توسعه و نفوذ جهانی تجارت الكترونیك

تجارت الكترونیك پدیده جدیدی نیست، تجارت الكترونیك یا به اختصار e-commerce را می توان به طور كلی به عنوان انجام معاملات از طریق ابزارهای الكترونیكی در اینترنت یا از طریق شبكه های الكترونیكی تعریف نمود. در طی سالیان متمادی، شركتها، داده های تجاری، خود را از طریق شبكه های متنوع ارتباطی مبادله می نموده اند كه این شبكه ها، همواره اختصاصی بوده اند. اما انیترنت امكان رشد تجارت الكترونیك را در شبكه های پیچیده  ای از فعالیتهای تجاری در مقیاس جهانی فراهم آورد. در مورد تجارت الكترونیكی سنتی، این شبكه ابزاری برای انتقال داده هاست. اما در مورد تجارت الكترونیك اینترنتی، این شبكه بازار است.

II . اشكال تجارت الكترونیك

فعالیت تجاری در اینترنت به چهار طبقه تقسیم می شود. تجارت به تجارت (B2B)، تجارت به مصرف كننده (B2C)، مصرف كننده به مصرف كننده (C2C) و مصرف كننده به تجارت (C2B)، این الگو امكان درك دقیق منافع و موانع تجارت الكترونیك را فراهم می آورد و واكنشهای مناسبتری را فراهم می نماید.

1 ) تجارت به تجارت (B2B)

B2B زمانی است كه دو بنگاه از طریق اینترنت مبادرت به معامله می نمایند.

2 ) تجارت به مصرف كننده (B2C)

B2C متداولترین شكل تجارت جهانی بوده و زمانی است كه بنگاه به طور مستقیم، كالا یا خدماتی را به مصرف كننده می فروشد.

3 ) مصرف كننده به مصرف كننده (C2C)

C2C زمانی است كه مصرف كننده، كالا یا خدماتی را به سایر مصرف كنندگان می فروشد، مصرف كننده به راحتی می تواند اقدامات و فعالیتهای خود را تنظیم نموده و با حمایت یك طرف سوم، عضو كامپیوتری خود را وسعت بخشد.

4 ) مصرف كننده به تجارت (C2B)

C2B در برگیرنده مصرف كنندگانی است كه قیمت پیشنهادی تجارت را برای محصولات یا خدمات مختلف تعیین نموده و كوچكترین و كم توسعه یافته ترین بخش تجارت الكترونیك است.

III . منافع و مزایای تجارت الكترونیك برای روسیه

به منظور رشد اقتصادی و تغییرات در قوانین حمایتی لازم است تا منافعی كه از توسعه پیشنهادی حاصل می گردد، مورد ارزیابی قرار گیرد. مزایای تجارت الكترونیك، گسترده بوده و دامنه آن از رشد برنامه های اجتماعی تا مالیات افزایش یافته است. این قسمت از مزایا را مورد ارزیابی قرار داده و توصیه ها و پیشنهادات لازم برای كسب این منافع را فراهم می آورد.

1 ) توسعه بازار كار و بهره گیری از نیروی كار ماهر

رشد تجارت الكترونیك تاثیر مثبتی بر ساختار و عملكرد بازار كار روسیه خواد داشت. تجارت الكترونیك انگیزه عمده برای ایجاد مشاغل جدید بوده است به عنوان مثال در ایالات متحده، از سال 1933 بیش از یك میلیون شغل جدید از طریق صنعت فن آوری نوین ایجاد گردیده است. روسیه دارای نیروی كار بسیار فنی و هدفمند است. همزمان با رشد تجارت الكترونیك نیروی كار روسیه قادر خواهد بود تا به سرعت و به گونه ای موثر با تغییرات ضروری در هدایت این تجارت سازگاری و انطباق یابد.

این متن فقط قسمتی از تحقیق تجارت الكترونیك در روسیه و ایران می باشد.

جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید.



قیمت فایل فقط 2,500 تومان

خرید

برچسب ها : تجارت الكترونیك در روسیه و ایران , تحقیق تجارت الكترونیك در روسیه و ایران , تجارت الكترونیك در روسیه , تجارت الكترونیك در ایران

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر